Română

Asociatia “Dansul ca reflex al Artei” (DART) intentioneaza promovarea oricarui aspect legat de fenomenul dansului in general, fie avand in vedere caracterul clasic, contemporan sau traditional.

 

Scopurile

Promovarea Dansului ca fenomen implica pe toti cei care in mod direct sau indirect participa la realizarea sa: de la artisti la public, de la protagonisti la personalul tehnic, de la profesori la elevi. Asociatia isi propune sa reuneasca forte importante din lumea dansului in ideea creerii unui spatiu de interferente unde promovarea initiativelor sa fie parte a interesului colectiv.

Membrii

Membrii fondatori ai Asociatiei sunt persoane cunoscatoare ale domeniului baletului, intrate in contact cu aceasta arta fie din interes al cunoasterii, fie din pasiune sau avand deja experienta profesionala, cu totii insa reuniti in ideea de a valoriza un spatiu unde responsabilitatea si implicarea activa sunt foarte importante. Toti se pot inscrie si participa la activitatile Asociatiei in functie de interesul dovedit si competenta pe care o manifesta.

Initiativele

Activitatile Asociatiei privesc toate acele activitati si evenimente care promoveaza dansul ca forma a artei sub semnul calitatii.